miercuri, 17 februarie 2010

Porecle imbecile sau lipsa de imaginatie???

Daaaaa, stiu, n-am mai scris de mult nimic pe-aici. Insa ganduri, sentimente contradictorii, senzatii, framantari - oho! Cat sa incapa intr-o echipa de fotbal!

Vreau sa vorbesc despre cea mai cretina si imbecila (dupa mine...) porecla pe care adolescentii fara imaginatie o striga cu multa apreciere si incantare: COAIE! De mult timp, aproape statistic evident, din 5 adolescenti, 3 au aceasta porecla. De ce? Chiar nu gasiti  nimic alceva, mai baieti? Neuronul vostru nu functioneaza decat la astfel de apelative?

Tare as vrea sa stiu ce au organele aluia mai deosebit. Par???? Au toate, believe me. Daca ar fi mai mari, naspa. Daca sunt mai mici, iar naspa. Sunt mov? Nasol, 'proprietarul' n-a avut ceva mai bun decat sa-si dea o tesla. Atunci?

Ce ma uimeste este ca cel cu precla este un fel de 'tatal lor', e incantat sa raspunda, se da mare, tipa, urla pe strada... Sincer, nu cred ca sunt singura care are ceva de spus in directia asta si a remarcat frecventa poreclei. Talpa, limba, p..a sau chiar p...a (ambele organe, neaos) iar sunt tare frecvent folosite. Si tot de catre baieti. Cred insa ca din disperare, din dorinta de a se dai ei mari care sunt mari, de a atrage fetele (daca ati stii in ce hal radem de voi...) si clar din lipsa de imaginatie. Eu as zice mai bine sa stati cu respectivele la vedere, nu de alta, dar nu-i frumos sa vorbesti secrete de fata cu lumea, nu??

Va las, dar tare m-ar mai interesa o parere. Chiar nu mai aveti alte apelative?
Bloguri, Bloggeri si Cititori