luni, 23 mai 2011

Ce am cu Toate Blogurile? Uneori devin addicted

E un concurs interesant, cu promovare, care evident are o conditie clasica, fumata etc. "Scrie un articol review despre comunitatea toateBlogurile si posteaza link-ul catre articol in acest grup."

N-am multe de spus, caci in materie de feed-back trebuie sa stiu tot despre produs (si ale naibii nu sunt putine!) ca sa fie obiectiv-subiectiv si la obiect. Pot spune insa urmatoarele: devii addicted in a-i citi pe altii, in a-i urmari si a relationa cu ei. Cum? Simplu de tot: urmarest categorii anume de blog-uri sau direct, la gramada, din pagina principala si apoi in meniu-sus "Bloguri". Si iti arunci ochii pe cele mai placute culori si titluri interesante. Apoi - navighezi pe shopping, descrieri de produse. Cand te saturi, ajungi sa descoperi si bloggeri care au o filosofie de viata apropiata de ceea ce gandesti si faci. Si evident, citesti articole mai vechi. Uiti de unde ai plecat, uiti de primele pagini si intri iar pe Toate Blogurile, prima pagina.

S-au strans o sumendenie de vorbitori, care iti fac placere ochiului si mintii. In plus, noutatile sunt repede vizibile. Cred ca v-ar placea, cred ca devin uneori dependenta, cred ca orice pauza merita un ochi aruncat in paginile lor, in TB.ro
Bloguri, Bloggeri si Cititori