joi, 12 ianuarie 2012

Sarbatori in miros de alcool mentolat

La noi au fost bolile copilariei. La copil, cu precadere. Scarlatina si varicela. Incepand de la Mos Nicolae incoace. Motiv pentru care sunt extenuata, vorbesc putin (desi cine ma cunoaste se va mira), dorm pe mine si ma incearca o oboseala psihica teribila. De ce? Varicela s-a extins si la tata de Teodora, iar alergaturi, adeverinte, medicamente, doctori....

In perioada asta nebuna, de medicale peste medicale, am avut putin timp pentru mine si ale mele, am simtit uneori ca ziua are doar 5 ore sau dimpotriva - 30. Am avut insomnii, lapsusuri care au culminat 2 zile la rand in cumparaturi fara card (cei de la Real sa ma scuze - prima data aveam cardul acasa, a doua zi il uitasem in masina si n-aveam efectiv nici o letcaie in buzunar).

Ce ma fascineaza e caam inceput sa gandesc inpropozitii scurte, uneori lacunare, de care rad cu pofta (nu prea sunt executate in public) atunci cand par mai odihnita. Si doar par, nu sunt.

Ce mai faceti voi, colegii mei, prieteni, amici si toti restul? Am innebunit? Am ajuns victima unui mic prizonierat intr-o lume mica si contagioasa? Vreau la mama, sa nu fac nimic toata ziua, sa am net (of, da' greu mai vine netul de la UPC la unii acasa....), sa dorm, sa citesc, sa am concediu. Concediu de odihna. Nu medical. Si sa ma odihnesc.

Va pup pe to(n)ti, incerc mai mult de 1 verb inainte de a incheia. Splendid, mi-a iesit! Si totusi...
Bloguri, Bloggeri si Cititori