luni, 20 aprilie 2009

Tigara electronica

Mi se pare cea mai tare inventie, de la bec incoace!

Radu, pe care toata lumea il stie ca fumator, a fost primul care a vazut, a citit, a comandat, a testat. Foarte tare! De mai bine de o luna ma bucur de prezenta lui alaturi de mine si de fata (pana acum, conversatiile se faceau prin usa de la bucatarie si erau ca intre doi surzi...). Tigara asta este o inventie care pe langa ca mi l-a redat in casa, m-a facut si pe mine sa mai trag din cand in cand si sa ma bucur de aromele incantatoare, sa ma bucur ca nu mai inhaleaza substante care mai de care mai nocive si sa astept sa i se ascuta mirosul sau gustul.

Este non-toxica, aromele nu mai au toate componentele care ajuta plamanii si organismul sa se imbolnaveasca (din 4000 de substante sau mai multe, in aromele procurate nu mai exista), mirosul ingrozitor de fum a disparut ba chiar este un inlocuitor foarte placut si usor relaxant. Radu a fost fascinat de-a dreptul! Ca si mine! Sa fumezi, dar nu pipa si nici clasica tigara, sa atasezi un fir la priza sau la calculator iar in capatul celalalt sa stai cu tigara 'aprinsa'...

A povestit tuturor si ca atare, in grupul nostru de rude si prieteni, s-a inceput comanda si cumpararea. Toti sunt incantati si, ca si mine, o recomanda cu caldura si incredere.

Radu a achizitionat-o din Anglia, cu tot cu arome, cu mustiuce si baterii, incarcatoare si tabachera. La noi insa, cine si-a cumparat, a mai avut surpriza de a constata ca bateriile sunt descarcate. Ca in Romania... Aromele insa sunt diferite, la englezi exista si variante foarte tari de lichid, asemanator tutunului de pipa si care testat si de mine, iti lasa un gust fin si bun.

Oricum, pentru un fumator schimbarea este destul de surprinzatoare. Am observat o reala placere pe chipul celor care au incercat-o. Ce e cel mai interesant, insa, este ca abia dupa ce incerci tigara electronica iti dai seama de cat de rele la gust sunt cele clasice...

In timp, te poti lasa definitiv de fumat... De ce? Pentru ca aici nu trebuie sa mai ai grija unde si cand sa 'iei o pipa', poti fuma oriunde, chiar si langa copii (inca un bonus, de data asta pentru Teo), nu se fumeaza fum dupa fum ca la tigara clasica, iar singura grija trebuie sa fie incarcarea bateriei si aromele suficiente.

Nu am vrut sa descriu principii de functionare, componente sau sa furnizez alte date tehnice. Ci doar sa explic cum e cu placerea de a descoperi ceva noi, surprinzator de usor de utilizat pentru inlocuirea tigarii clasice si nu in ultimul rand, faptul ca iti protejezi sanatatea si dai calitate vietii.

Va doresc toate cele bune si incercati! Nu veti regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bloguri, Bloggeri si Cititori